Cordon bleu

de Criss in Pui, 30 Sep 2011 | 6173 vizualizari

 

...sau rulouri din piept de pui umplute cu sunca si cascaval. O sunca de pui, cam palida :), motiv pentru care nu se distige foarte bine .

 

INGREDIENTE

  • -1 piept de pui
  • -4 felii de sunca
  • -4 bucati de cascaval
  • -sare, piper
  • -1 ou
  • -faina
  • -pesmet
  • -ulei pentru prajit
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cordon bleu:

Dintr-un piept de pui am taiat 4 felii pe care le-am batut cu ciocanul de carne, le-am condimentat cu sare, piper, am asezat cate o felie de sunca, una de cascaval si le-am rulat. Le-am dat prin faina, ou batut, pesmet si le-am prajit in ulei. 

Daca ti-a placut reteta noastra "Cordon bleu" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Chec aperitiv - Rețeta savuroasă și sățioasă

ieri la 08:34

Maritozzi – Chifle italiene umplute cu frisca

pe 08.04 la 17:05

Covrigi de post - Crocanti la exterior si cu miez pufos

de laura_n 7

pe 08.04 la 16:14

TOP
utilizatori

Valclaudia

1200 puncte

oanapl

1155 puncte

Rocsi

248 puncte

Gherca Daniela

205 puncte

mena29

100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Cordon Bleu