Cordon bleo

de Lau in Pui, 15 Oct 2013 | 6574 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 piept de pui
  • sunca
  • cascaval
  • 2 oua
  • 200 g pesmet
  • 200 g faina
  • sare
  • piper
  • cimbru
  • busuioc
  • boia de ardei dulce
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cordon bleo:

Pieptul de pui il spalam,il stergem cu un prosp de bucatarie si il vom taia felii ca pentru snitele,fiecare felie o vom inveli in folie alimentara si le batem cu ciocanul de batut carne.

Amestecam sare,piper,busioc,cimbru si boia de ardei si vom condimenta carnea.

Acoperim cu folie alimentara si dam la frigider cca 15 min.

Pe fiecare felie adaugam o felie de sunca si o felie de cascaval,(care o vom aseza doar intr-un capat)rulam cat mai strans.

Faina,pesmetul le punem in farfuri,batem ouale cu sare si piper.

Trecem rulourile obtinute prin faina,oul batut si pesmet.

Prajim rulourile in uleiul incins,pe ambele parti pana se rumesc frumos.

Daca ti-a placut reteta noastra "Cordon bleo" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pâinici fără frământare - Super simple și gustoase

ieri la 11:02

Rulouri cu brânză feta și spanac - Savuroase și ușor de făcut

pe 04.11 la 07:19

Tort Oreo - Rețeta delicioasa cu nr. 1000

de RODIMUR 8

pe 03.11 la 23:30

Rondele de vinete, cu sos de usturoi și smântână - Rețeta simplă și gustoasă

de RODIMUR 8

pe 03.11 la 21:44

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Caty

2247 puncte

Bucataras Anca

500 puncte

Rocsi

452 puncte

Sidy

106 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]