CORABIOARE- fursecuri fragede

de dentistutza in Dulciuri, 26 Noi 2011 | 67813 vizualizari

 

Am reteta de ani buni, de la o prietena pe nume... Romania! Nu stiu ce a fost in capul parintilor ei dar stiu ca sotul ei, atunci cand era nervos ii spunea" ...ai grija ca acusi te ating la tricolor! "...
Reteta este minunata daca preferi fursecuri fragede care se topesc in gura!

 

INGREDIENTE

  • 1 pachet de unt
  • 1 varf de cutit sare fina
  • faina cat cuprinde ca sa nu se lipeasca aluatul de mana
  • zahar pudra vanilat
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA CORABIOARE- fursecuri fragede:

Untul se taie felii subtiri, se adauga sarea si cam 2 cani faina. Se incepe framantarea-cu mana-si treptat se adauga faina, putin cate putin pana se obtine un aluat potrivit de moale,nelipicios. Nu trebuie framantat prea mult. Se formeaza rulouri de grosimea unui deget ( de barbat!) care se pun in tava de copt neunsa.    Cu ajutorul unei furculite se traseaza dungi pe suprafata rulourilor care, astfel, se vor aplatiza usor.  Cu un cutit nezimtat se taie feliute.   Se coc la cuptor incins cam 10-12 minute. Trebuie sa ramana aproape albe. Se scot pe un platou si, fierbinti, se pudreaza cu zahar praf vanilat din belsug. Sunt bune dupa ce se racesc.

Daca ti-a placut reteta noastra "CORABIOARE- fursecuri fragede" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Tort cu crema de fistic - Deliciu fin si aromat

pe 18.04 la 22:32

Ficăței cu smântână și mozzarella - Savoare și gust într-un preparat excelent

pe 17.04 la 16:22

Aripioare crocante ca la fast food - Rețeta simplă și irezistibil de gustoasă

pe 17.04 la 15:50

TOP
utilizatori

mihaelar63

1104 puncte

gaby_duceag

1000 puncte

Rocsi

250 puncte

UrsanMihaela

107 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Inimioare de ziua indrăgostiților