Copanele de pui la cuptor

de gaby_duceag in Pui, 17 Apr 2015 | 6214 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 10 copanele de pui
  • 3 linguri smantana grasa (25% grasime)
  • 3 linguri sos de soia
  • o lingurita pudra de usturoi
  • boia de ardei iute
  • 2 linguri ulei masline
  • salvie maruntita
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Copanele de pui la cuptor:

  1. Spala copanelele de pui, curate-le si pune-le intr-un bol.
  2. Pune peste ele smantana, sosul de soia, pudra de usturoi si uleiul.Amesteca bine cu mainile curate pana le ungi pe toate partile.
  3. Acopera vasul si da-l la frigider peste noapte.
  4. Pregateste un vas termorezistent, unge-l cu unt si aseaza pulpele.Toarna si marinada ramasa in bol peste ele, presara boia de ardei iute si putina salvie maruntita.
  5. Introdu vasul in cuptorul preincalzit, la foc mediu. Lasa pana ce friptura se rumeneste.
  6. Serveste cald cu garnitura preferata, salata sau muraturi.

     

Daca ti-a placut reteta noastra "Copanele de pui la cuptor" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prajitura '' pofta ce-am poftit-o''

pe 05.10 la 17:54

Crochete italiene - Aperitivul gustos din cartofi

de RODIMUR 8

pe 04.10 la 00:41

Pizza Calzone - Rețeta simplă, pas cu pas

pe 03.10 la 14:07

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1334 puncte

oanapl

1000 puncte

mirela0911

1000 puncte

Sidy

200 puncte

vasimur

182 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]