Copanele de pui in crusta de pesmet cu parmezan si susan

de Adi in Pui, 27 Mai 2018 | 6259 vizualizari

 

Simplu de preparat si foarte bune aceste copanele de pui in crusta de pesmet cu parmezan si susan!

 

INGREDIENTE

  • 1 kg copanele de pui
  • sare
  • piper
  • boia de ardei
  • 3 oua
  • 150 g faina
  • 100 g parmezan ras
  • 100 g pesmet
  • 50 g susan
  • ulei pentru prajit
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Copanele de pui in crusta de pesmet cu parmezan si susan:

Se inlatura pielea de pe copanelele de pui, apoi se cresteaza carnea din loc in loc.

Se presara cu sare, piper si boia de ardei dulce si se lasa 6-8 minute la odihnit, acoperite cu o folie alimentara.

Intre timp, pregatim restul ingredientelor.

Punem faina pe un platou.

Amestecam parmezanul ras cu pesmetul si susanul intr-un bol.

Amestecam ouale cu un praf de sare si unul de piper.

Punem uleiul la incins, intr-un wok sau o tigaie cu pereti mai inalti.

Trecem copanelele de pui mai intai prin faina, apoi prin ouale amestecate si la final prin amestecul de parmezan cu susan si pesmet.

Le prajim in uleiul incins, la foc mediu, intorcandu-le pe toate partile pentru a se rumeni uniform.

Le-am servit cu un sos de usturoi cu iaurt preparat ca in aceasta reteta: ”Sos de usturoi cu crema de branza” si au fost foarte gustoase.

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Copanele de pui in crusta de pesmet cu parmezan si susan" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prăjitură cu cacao, cremă de vanilie și căpșuni - Deliciu aromat și pufos

pe 06.06 la 13:47

Clătite bănățene - Gustul copilăriei

pe 06.06 la 12:34

Rulouri picante cu brânză și miere - Gustarea inedită și delicioasă

pe 06.06 la 10:12

Salată cu cartofi noi la cuptor - Rețeta gustoasă și plină de savoare

pe 05.06 la 08:10

Prăjitura cu pișcoturi și cremă cu Nutella - Rețeta rapidă și delicioasă

pe 04.06 la 10:16

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

2441 puncte

RODIMUR

1145 puncte

vasimur

238 puncte

Panacris

110 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Pulpe de pui la gratar cu cartofi si mazare noua