Copanele de pui cu Fasole pastai si Morcov la Cuptor

de Alina26 in Pui, 6 Iun 2013 | 8335 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 6 copanele
  • 400g fasole fastai
  • 3 morcovi
  • 350g rosii in bulion
  • sare
  • piper
  • busuioc
  • oregano
  • ulei de masline
  • 2 catei de usturoi
Portii: 2
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Copanele de pui cu Fasole pastai si Morcov la Cuptor:

1.Spalam copanelele si le prajim intr-o tigaie cu ulei de masline si doi catei de usturoi.Dupa ce s-au prajit bine pe toate partile,le punem intr-o tava si le dam la cuptor,180°.

2.Intre timp spalam legumele,pastaile le taiem extremitatile si le rupem in doua sau trei (depinde de preferinta).Morcovii ii curatam si ii taiem rondele.

3.In aceiasi tigaie,unde am prajit copanlele,tragem legumele cu putina sare la foc rapid pentru 5-10 minute,dupa aceea adaugam rosiile in bulion,condimentele si mai lasam 5 minute.

4.Punem totul in tava cu ciocanele si mai dam la cuptor inca 30 de minute.

Pofta buna!!!!

Daca ti-a placut reteta noastra "Copanele de pui cu Fasole pastai si Morcov la Cuptor" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prăjitură cu caise în blat - Super pufoasă și aromată

ieri la 09:06

Aperitiv italienesc cu salam și cașcaval la cuptor - Crocant și delicios

pe 25.07 la 09:57

Tartă cu cașcaval afumat și dovlecei - Aperitiv rapid și gustos

pe 25.07 la 09:33

Mic dejun italienesc - Simplu, rapid și gustos

pe 25.07 la 09:12

Înghețata de lămâi, cu lapte condensat - Rețeta delicioasă de casă

de RODIMUR 8

pe 24.07 la 21:15

TOP
utilizatori

Rocsi

1282 puncte

RODIMUR

1106 puncte

vasimur

157 puncte

Valclaudia

100 puncte

MotanLaOale

52 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Pulpe de pui cu cartofi aromati