Conserva de peste in ulei

de MIUTA in Conserve, 6 Aug 2011 | 118397 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 2 kg caras
  • sare
  • piper
  • foi de dafin
  • 300 ml otet
  • ulei
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Conserva de peste in ulei:

Se curata pestele, se taie felii si se sareaza. Se lasa 3 ore la rece in frigider. Se scoate se spala si se pune peste el otet atat cat sa treaca peste peste. Se lasa in otet 30 minute.

Se pun intr-o cratita 300 ml ulei. Pestele se scoate din otet, se spala, se condimenteaza cu sare, piper boabe si foi de dafin. Se da la cuptor la foc mic 5-6 ore.

Daca este nevoie se mai pune ulei, dar nu apa.

Cand este gata se asaza fierbinte in borcane si se pun sub o patura la cald 24 de ore.

Se depoziteaza in camara si se consuma simplu cu lamaie sau in salate.

Este o reteta de conserva de peste in ulei delicioasa, pe care va sfatuiesc sa o preparati! Merita!

Daca ti-a placut reteta noastra "Conserva de peste in ulei" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Tort cu crema de fistic - Deliciu fin si aromat

pe 18.04 la 22:32

Ficăței cu smântână și mozzarella - Savoare și gust într-un preparat excelent

pe 17.04 la 16:22

TOP
utilizatori

Constelatialeu

2468 puncte

RODIMUR

2101 puncte

vasimur

191 puncte

Valclaudia

100 puncte

cristinutanicolita

100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

RETETA RECOMANDATA
Pasta de peste pentru iarna