Conopida pane

de vero_closca in Aperitive / Garnituri, 16 Apr 2010 | 23047 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 conopida
  • 4 oua
  • 2-3 linguri faina
  • sare
  • piper
  • usturoi pudra(optional)
  • ulei pt prajit
Portii: 6
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Conopida pane:

Se desface conopida in buchetele, se spala apoi se lasa in apa usor sarata pt 10 minute dupa care se pune la fiert cu un praf de sare. Cand e gata se pune sa se scurga bine intr-o strecuratoare.

Din oua,faina,sare,piper si pudra de usturoi se prepara un aluat ca o smantana. Se trec buchetelele de conopida prin acest amestec si se prajesc in ulei pana devin aurii. Se pun pe hartie absorbanta sa eliminam surplusul de ulei si se servesc calde!

Daca ti-a placut reteta noastra "Conopida pane" nu uita sa-i faci un review.

COMENTARII (4)

FlyingRoo 1

21.04.2010, 19:55

Suna minunat si delicios insa daca nu te superi as numi-o snitel de conopida

Asta pentru ca panè se refera la metoda de acoperire cu pesmet.. Daca ar fi sa avem un cuvant in romana pentru asta (panè este frantuzesc) ar fi probabil impainit (breaded in engleza)

Oricum ar fi este o reteta minunta pentru vegetarieni si nu numai.

nadina73 1

21.04.2010, 20:05

sa sti ca nu te contrazic ai mare dreptate,asa e multumesc mult

babi5 1

18.11.2013, 17:44

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prăjitură pufoasă cu struguri -  Gust și parfum într-un desert de toamnă

ieri la 15:23

Tartă rustică cu struguri și cremă de brânză -  Gust și savoare într-un desert de toamnă

ieri la 11:23

Spaghete cu ton

de RODIMUR 8

pe 09.10 la 23:37

Ciuperci gratinate, cu spanac și cremă de brânză la cuptor - Un preparat sățios și savuros

pe 09.10 la 10:27

TOP
utilizatori

Rocsi

1334 puncte

oanapl

1000 puncte

mirela0911

1000 puncte

Sidy

200 puncte

vasimur

182 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]