Conopida pane

de anca_rm in Aperitive / Garnituri, 12 Noi 2013 | 40468 vizualizari

 

Este un deliciu , cel putin mie imi place tare mult . Perfecta si ca aperitiv dar si ca fel principal .
Acu conopida este pe toate tarabele si de ce sa nu profitam la maxim de ea.

 

INGREDIENTE

  • conopida (cam de 1-1.5 kg)
  • Sare
  •  3 oua
  •  3 linguri faina
  •  Ulei
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Conopida pane:

Conopida o desfacem buchetele si o tinem in apa rece , ca sa iasa eventuali chiriasiJ.

O punem la fiert in apa cu sare si o lasam sa fiarba pana cand intra furculita usor in ea .

O scurgem si o lasam sa se raceasca.

Intre timp intr-un castron batem ouale cu putina sare , si faina .

Punem tigaia  la incalzit si punem in ea ulei .

Fiecare buchetel de conopida il dam prin amestecul de ou si faina si il punem in tigaie la prajit .

Il lasam sa se rumeneasca pe-o parte si il intoarcem apoi pe cealalata parte . Mai mult de 2-3 minute nu ar trebui sa stea pe o parte.

Scoatem bucatile pe un servetel de hartie , pentru a se scurge surplusul de ulei.

Pofta buna .

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Conopida pane" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Chec cu merișoare - Rețeta simplă și delicioasă

la 09:37

Prăjitura cu foi și cremă caramel - Deliciul aromat care te cucerește

pe 02.12 la 14:34

Chec cu afine și lapte condensat - Desertul aromat care te cucerește

pe 02.12 la 11:12

Kebab la tavă - Rețeta rapidă și delicioasă care a cucerit internetul

pe 01.12 la 10:57

Tochitură de porc cu mămăligă și brânză - Rețeta moldovenească plină de savoare

pe 30.11 la 06:56

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

511 puncte

abstract01

200 puncte

vasimur

133 puncte

Adele

128 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]