Conopida pane

de lilik in Aperitive / Garnituri, 7 Noi 2012 | 10198 vizualizari

 

Pe placul tuturor ;).

 

INGREDIENTE

  • 1 conopida (700-800 gr)
  • 2 oua
  • 100 ml lapte rece
  • sare,piper,paprika dupa gust
  • 2 linguri parmezan ras
  • faina de grau dur
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Conopida pane:

Rupem buchetele de conopida,le spalam si pe cele prea mari le taiem in 2.

Punem pe foc o oala cu apa sarata si cand da in fiert punem buchetelele de conopida si le lasam sa fiarba 5-7 minute(cat sa inmoaie putin),apoi le scurgem si le lasam sa se raceasca.

Intre timp pregati aluatul:

batem ouale cu sare,piper si paprika,adaugam parmezanul, laptele rece si faina pana obtinem un aluat putin mai gros decat cel de clatite,pe care il bagam 20 de minute la rece.

Scoatem aluatul din frigider si scufundam buchetelele de conopida,pe care le prajim in abundant ulei incins.

Le lasam sa se rumeneasca frumos pe toate partile,apoi le scoatem pe prosop de hartie sa lase uleiul in exces.

Le servim dupa plac.

Daca ti-a placut reteta noastra "Conopida pane" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Salată de dovlecei cu nuci - Rețeta simplă și savuroasă

ieri la 08:14

Tortilla cu cartofi si ceapa, la tigaie - Reteta gustoasa de omleta spaniola

de vasimur 4

pe 05.07 la 15:54

Pilaf cu spanac - Rețeta simplă și gustoasă de post

pe 05.07 la 10:25

Salată de morcovi cu castraveți - Proaspătă, răcoritoare și energizantă

pe 04.07 la 09:36

Coșulețe din lipie cu brânză și mărar - Gustarea rapidă și ușoară

pe 03.07 la 18:00

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1310 puncte

vasimur

1198 puncte

mirela0911

1000 puncte

mihaelar63

211 puncte

RODIMUR

162 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Conopidă pane cu susan și maioneză picantă - Rețeta de aperitiv gustos și rapid