Conopida gratinata

de crisad in Aperitive / Garnituri, 16 Ian 2010 | 9194 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • conopida
  • 2 oua
  • smantana
  • marar
  • sare, piper
  • pesmet
  • unt
  • cascaval
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Conopida gratinata:

Conopida se fierbe in apa cu sare (eu  am lasat-o sa rontaie putin) si se lasa la scurs. Se tapeteaza un vas cu unt si putin pesmet, se adauga conopida,  se adauga smantana amestecata cu sare, piper, ou si marar, apoi se rade cascaval. Se da la cuptor pana se rumeneste

TIPS-URI

1

nu pot da cantitati anume deoarece le-am pus la ochi nu am obiceiul sa cantaresc cand fac mancare

Daca ti-a placut reteta noastra "Conopida gratinata" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (3)

Teo 1

16.01.2010, 22:45

e bine lasata ''sa rontaie'' un pic pt. ca altfel se topeste,va asigur si eu , e un deliciu!

alinutzika 1

08.08.2011, 16:59

buunaaa

Bya Ralu 1

28.03.2012, 23:20

pare foarte buna

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Brioșe cu dovleac și cremă de brânză - Pufoase, fragede și aromate

ieri la 10:45

Aripioare de pui cu iaurt grecesc- Savuroase, fragede și aromate

pe 17.11 la 10:45

Prajitura cu dragoste ( Leontina 55 )

pe 15.11 la 13:17

Clătite cu mere și cremă de mascarpone - Rapide, delicioase și aromate

pe 14.11 la 14:39

TOP
utilizatori

oanapl

1000 puncte

abstract01

400 puncte

Sidy

203 puncte

Adele

129 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]