Conopida cu pesmet la cuptor

de Bucataras Medi in Mancaruri cu carne, 12 Sep 2010 | 6973 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 conopida
  • 4 oua
  • 2-3 carnaciori oltenesti
  • 4-5 linguri smantana
  • unt cat o nuca
  • 3-4 linguri pesmet
  • marar verde
  • ulei
  • sare ,piper
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Conopida cu pesmet la cuptor:

Conopida se desface in buchetele si se fierbe in apa cu sare.Se lasa la scurs si apoi se aseaza intr-un vas termorezistent uns cu unt si tapetat cu pesmet.

Incingem putin ulei si calim pesmetul cateva minute.

Fierbem ouale, le lasam sa se raceasca . le curatam si apoi le taiem in sferturi.

Taiem carnaciorii bucati potrivite.

Adaugam peste conopida carnaciorii, smantana,ouale,pesmetul si condimentam dupa gust cu sare si piper.Asezonam cu marar verde si dam la cuptor pentru circa 10-15 min.

Servim calda.

Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Conopida cu pesmet la cuptor" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (16)

Bucataras Medi 1

13.09.2010, 17:51

Mercic Miha......la tine am inteles

mimmi 1

13.09.2010, 18:02

Am si uitat de reteta asta .

Bucataras Medi 1

13.09.2010, 22:09

Mimmi...............

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prajitura cu mango si pralina cu alune de padure - Reteta delicioasa de casa

pe 12.10 la 09:44

Aperitiv cu pere și brânză Camembert - Rețeta delicioasă la cuptor

pe 10.10 la 15:53

Prăjitură pufoasă cu struguri -  Gust și parfum într-un desert de toamnă

pe 10.10 la 15:23

TOP
utilizatori

Rocsi

248 puncte

Valclaudia

127 puncte

gaby_duceag

100 puncte

MotanLaOale

53 puncte

mihaelar63

3 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]