Coltunasi cu carne

de georgiana24 in Aperitive / Garnituri, 16 Ian 2013 | 6493 vizualizari

 

este un aperitiv foarte bun

 

INGREDIENTE

  • PT ALUAT
  • 1 kg faina
  • 3 oua
  • 2 lingurite praf de copt
  • un praf de sare
  • o cana de lapte
  • PT UMPLUTURA
  • 500 gr de carne macinata mixta(se poate pune de care fel va place)
  • 2 cepe albe
  • 1 ardei gras rosu
  • 3 oua
  • marar verde
  • patrunjel verde
  • sare
  • piper
  • (daca le vreti picante se poate pune piper mai mult sau boia de ardei iute)
  • 1 ou pentru uns
Portii: 20
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Coltunasi cu carne:

ALUATUL:faina se cerne si se amesteca cu praful de copt, se adauga oualele, sarea si la final laptele caldut. Se framanta bine si se lasa 10 minute la omogenizat.

UMPLUTURA:se taie ceapa marunt si ardeiul si se calesc cu un pic de ulei de masline. Se lasa la racit si se adauga carnea, oualele, verdeturile si condimentele dupa gust.

Se intinde o foaie suptire din aluat si se taie cu un cutit in forme de patrat. Pe o parte se pune o lingurita de umplutura si cu celalalta invelim, cu ajutorul unei furculite lipim cele doua parti apasand foarte bine. Se unge cu ou si se baga la cuptor 20 minute la 180C.

POFTA BUNA SPER SA VA PLACA

PS:acest aluat nu se intareste nici peste 3 zile,nu este ca cel de gogosi sau de paine de asta am pus praf de copt il tine fraget si cald si rece

Daca ti-a placut reteta noastra "Coltunasi cu carne" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Chec cu iaurt și ciocolată - Rapid, ușor și delicios

pe 19.09 la 15:51

Brownie cu Oreo - Desertul ciocolatos și savuros

pe 19.09 la 15:30

Pilaf cu ciuperci - Simplu, rapid și gustos

pe 19.09 la 11:01

Plăcințele cu cartofi, la tigaie

de RODIMUR 8

pe 18.09 la 15:13

Sote de ciuperci pleurotus - Rețeta simplă și savuroasă

pe 18.09 la 11:14

TOP
utilizatori

Rocsi

1210 puncte

oanapl

1067 puncte

vasimur

213 puncte

RODIMUR

154 puncte

mihaelar63

117 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]