Coaste de porc in sos iute-dulceag-acrisor

de violeta30 in Porc, 20 Ian 2020 | 2141 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • coaste de porc
  • marinada (condimente de porc, piper, sare, boia de ardei iute din piri-piri, praf de usturoi,sos de rosii iute)
Portii: 4
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Coaste de porc in sos iute-dulceag-acrisor:

Coastele se vor portiona in bucati potrivite si spala ca sa cada toate resturile de oase ramase in urma portionarii. Se lasa la scurs si se tamponeaza bine de excesul de apa.

Pregatim marinada din ingredientele enumerate mai sus si vom pune coastele in marinada amestecand bine. Punem folie peste vas si lasam la frigider, de preferat de pe o zi pe alta, dar daca nu e timp, chiar si 30-40 minute.

Pregatim gratarul si coacem coastele pe toate partile.

O minunatie de te lingi pe degete ! 

Daca ti-a placut reteta noastra "Coaste de porc in sos iute-dulceag-acrisor" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pască cu aluat fără frământare și umplutură de brânză dulce - Rețeta delicioasă de casă

ieri la 10:54

Salată cu cartofi dulci și gorgonzola - Rețeta ușoară și savuroasă

ieri la 10:24

Negresa cu mere - Delicioasa si usor de facut

de oanapl 8

pe 06.04 la 20:46

Biscuiți cu migdale - Crocanți și delicioși

pe 04.04 la 11:47

Drob de pui - Rețeta simplă și savuroasă pentru masa de Paște

pe 04.04 la 11:30

TOP
utilizatori

Valclaudia

1200 puncte

oanapl

1155 puncte

Rocsi

248 puncte

Gherca Daniela

205 puncte

mena29

100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Coaste de porc cu cartofi noi