Clatite cu branza

de deyutzky in Dulciuri, 30 Mai 2012 | 9890 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • aprox 300 gr faina
  • apa minerala
  • 1 ou
  • 1 vf de cutit de sare
  • 1 lingurita esenta de rom
  • ulei (pentru incins foile de clatite)
  • Umplutura:
  • cca300-350 gr branza de vaci
  • 1 pliculet zahar vanilat
  • 3 linguri de zahar tos
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Clatite cu branza:

Oul se bate bine cu sarea,punem esenta de rom dupa care adaugam putina faina, apoi putina apa minerala si amestecam bine sa nu ramana cocoloase. Continuam asa (cand faina, cand apa minerala) pana terminam faina si obtinem o compozitie asemanatoare cu smantana.

Se toarna cate putin din compozitie intr-o tigaie incinsa cu ulei si se rumenesc pe ambele parti.

Le umplem cu branza amestecata cu zahar.

Pofta buna!

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Clatite cu branza" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Ruladă Pavlova - Desertul senzațional de gustos

pe 19.12 la 16:42

Prăjitura Îngerilor – Rețetă pufoasă și delicată, perfectă pentru sărbători

pe 19.12 la 16:08

Cornulețe fragede cu migdale - Rețeta ușoară și delicioasă

pe 19.12 la 15:06

Rețeta de gogoși pufoase, bune ca la mama acasă

pe 19.12 la 12:51

Rulouri cu cremă de brânză și somon - Aperitiv rapid și gustos

pe 19.12 la 10:30

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

mihaelar63

1200 puncte

Rocsi

311 puncte

Valclaudia

211 puncte

Adele

174 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]