Ciupercute pane

de Rocsi in Aperitive / Garnituri, 20 Noi 2011 | 5440 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 10 ciupercute mici proaspete(daca aveti mai mari puteti sa le taiati,dar de preferabil sunt micute)
  • 1 ou
  • 1 catel usturoi
  • faina alba
  • pesmet
  • sare
  • piper
  • ulei
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciupercute pane:

Ciupercutele le spalam bine si le curatam de pielita.

Le presaram cu putina sare si le lasam asa cam 10 minute.

Oul il batem spuma cu un praf de sare si un praf de piper.

Pe o farfurie punem putina faina alba,iar pe alta putin pesmet.

Usturoiul il curatam si il spalam.

Punem uleiul la incins intr-o tigaie si punem catelul de usturoi.

Il lasam cam 1 minut cat sa se aromatizeze foarte putin uleiul.

Luam ciupercutele ,le trecem prin faina,prin ou batut apoi prin pesmet.

Le punem in tigaie la prajit.

Le rumenim pe toate partile.

Cand sunt gata le scoatem pe un servet de bucatarie.

Le lasam putin la racorit si servim!!!

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciupercute pane" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (22)

Rocsi 1

21.11.2011, 19:37

antici,mirela multumesc

nadina73 1

23.11.2011, 11:47

Scumpa mea Rocsi ,sa intelg ca erau pt mine nu?

Rocsi 1

23.11.2011, 12:11

toate sunt ale tale draga mea!!!

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prăjitură cu cacao, cremă de vanilie și căpșuni - Deliciu aromat și pufos

ieri la 13:47

Clătite bănățene - Gustul copilăriei

ieri la 12:34

Rulouri picante cu brânză și miere - Gustarea inedită și delicioasă

ieri la 10:12

Salată cu cartofi noi la cuptor - Rețeta gustoasă și plină de savoare

pe 05.06 la 08:10

Prăjitura cu pișcoturi și cremă cu Nutella - Rețeta rapidă și delicioasă

pe 04.06 la 10:16

TOP
utilizatori

Rocsi

2441 puncte

RODIMUR

1145 puncte

vasimur

238 puncte

Panacris

110 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Ciuperci pane