Ciupercute ingrasate

de epurasha2bb in Aperitive / Garnituri, 22 Apr 2010 | 4333 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 2 ciuperci champignion proaspete foarte mari
  • un graunte usturoi
  • 1/2 ardei capia rosu
  • o felie dovlecel
  • o felie de vanata
  • un cub branza topita cu smantana
  • verdeata -marar si patrunjel
  • sare,piper
  • 1 felie de kaiser afumat/bacon/pastrama porc
Portii: 1
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciupercute ingrasate:

Se curata ciupercile de pielite si e cotoare.Cotoarele se toaca marunt.Tot marunt tocam usturoiul, ardeiul, dovlecelul, vanata, kaizerulcubul de branza si verdeata.Amestecam totul si apoi ''ingrasam '' ciupercile.

Ungem tava cu putin unt, incingem cuptorul si bagam ciupercile la foc mediu pana se rumenesc.Se scot si se servesc caldute cu rosii si fasii de vinete alaturi.Vinetele le-am taiat subtire si le-am ondulat evantai si le-am prins cu o scobitoare, apoi le-am dat la cuptor. Se presara sare si piper la servire. 

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciupercute ingrasate" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Sos de merișoare - Ideal atât pentru fripturi, cât și pentru deserturi delicioase

pe 13.12 la 12:56

Pâine de casă - Rețeta delicioasă cu unt

pe 13.12 la 09:39

Rețeta de cozonac fără frământare

pe 12.12 la 22:24

TOP
utilizatori

mihaelar63

1200 puncte

Rocsi

311 puncte

Valclaudia

211 puncte

Adele

174 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]