Ciuperci umplute cu kaizer, cascaval si oua de prepelita

de Panacris in Mancaruri de legume, 20 Apr 2020 | 1791 vizualizari

 

Tot mi-au rămas pălăriile de ciupercile folosite pentru frigărui, așa că am pus repede de o nouă rețetă! ;) Se pot consuma la micul dejun, prânz sau cină!

 

INGREDIENTE

  • Ciuperci champignon cca. 8 bucăți
  • Bacon cca. 100 gr
  • Cașcaval ras cca.100 gr
  • Cimbru cca. 1 lingură
  • Ulei de măsline 2 linguri
  • Ouă de prepeliță cca. 8 bucăți
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciuperci umplute cu kaizer, cascaval si oua de prepelita:

Ciupercile se curăță și li se scot codițele, se păstrează doar pălăriile pentru acest preparat.  

Pălăriile de ciuperci se așează într-o tavă rezistentă la căldură. Se pune în interiorul fiecărei pălării de ciupercă, puțin ulei de măsline. Se presară cimbru si se introduc în cuptor cca. 10 minute la 200 grade.

Între timp se taie bacon-ul cubulețe.

Se scot ciupercuțele din cuptor, se pune baconul și se mai lasă la cuptor cca. 5 minute.

Pentru finalizare se scot pălăriile de ciuperci din cuptor, asezonate cu bacon, se așează deasupra, câte un ou de prepeliță, mă rog, conținutul din ou, cașcaval ras, se introduc din nou la cuptor până se găteșe oul și topește cașcavaul ras.

 

Spor și poftă bună! 

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciuperci umplute cu kaizer, cascaval si oua de prepelita" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Tortilla cu cartofi si ceapa, la tigaie - omleta spaniola simpla si gustoasa

de vasimur 4

pe 05.07 la 15:54

Pilaf cu spanac - Rețeta simplă și gustoasă de post

pe 05.07 la 10:25

Salată de morcovi cu castraveți - Proaspătă, răcoritoare și energizantă

pe 04.07 la 09:36

Coșulețe din lipie cu brânză și mărar - Gustarea rapidă și ușoară

pe 03.07 la 18:00

TOP
utilizatori

MotanLaOale

1049 puncte

mirela0911

1000 puncte

Gherca Daniela

1000 puncte

RODIMUR

222 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Ciuperci champignon umplute la cuptor