Ciuperci umplute cu carne la slow cooker Crock-Pot

de MotanLaOale in Slow Cooker, 29 Oct 2019 | 4834 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 300 g ciuperci
  • 200 g carne tocata amestec
  • 1 ceapa
  • 1/2 ardei rosu
  • 1/2 ardei verde
  • 3 linguri ulei
  • 50 g cascaval
  • 1/2 legatura marar
  • boia dulce
  • piper
  • sare
Portii: 2
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciuperci umplute cu carne la slow cooker Crock-Pot:

Ciupercile se curata, se scoate codita, se spala si se pun la scurs.

Intr-o tigaie se pun 2 linguri de ulei si se caleste ceapa tocata marunt si ardeiul taiat patratele.

Se presara sare, piper si boia.

Se adauga carnea si se caleste pana isi schimba culoarea si se evapora sosul.

Se adauga mararul tocat, se amesteca si se lasa la racit.

Se umplu ciupercile cu amestecul de carne si se pun in vasul slow cookerului Crock-Pot uns cu ulei.

Se pune capacul si se seteaza pe modul High pentru 2 ore.

Cu 15-20 minute inainte de final  se pune pe fiecare ciuperca cascaval ras.

Le-am bagat 15 minute si la cuptor pentru culoare.

Sunt bune calde dar si reci.

Pofta Buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciuperci umplute cu carne la slow cooker Crock-Pot" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Biscuiți din 3 ingrediente - Super rapizi și delicioși

pe 07.11 la 17:01

Brownie cu crema de mascarpone - Deliciul ciocolatos care te cucerește

pe 07.11 la 16:32

Ciuperci umplute cu spanac și cremă de brânză - Rapide și delicioase

pe 07.11 la 12:06

Pui cu ciuperci și sos de smântână cu mărar - Rețeta ușoară și savuroasă

pe 06.11 la 11:14

TOP
utilizatori

Caty

2247 puncte

Bucataras Anca

500 puncte

Rocsi

452 puncte

Sidy

106 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]