Ciuperci umplute cu branza de burduf

de mihaelar63 in Mancaruri de legume, 23 Noi 2018 | 4385 vizualizari

 

 Daca ar fi sa dau titluri nostime le-as spune ciuperci ratacite  Adica erau cateva ciuperci ratacite prin frigider, ramase de la un alt preparat. Umplutura s-a conturat tot din ingrediente ratacite, adica capete de branzica si salam uscat. Trebuie putina imaginatie si din putine ingrediente ramase fara adresa poti prepara un aperitiv gustos.

 

INGREDIENTE

  • 8 ciuperci champignon
  • 250 gr branza burduf
  • 150 gr salam uscat picant
  • sare
  • ulei masline
  • pudra nucsoara
  • codite de ceapa verde
  • Garnitura : salata verde creata, rosii cherry
Portii: 2
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciuperci umplute cu branza de burduf:

  1. Ciupercile se oparesc in apa clocotita cu sare si se curata de pielite.
  2. Coditele ciupercilor se scot si se toaca marunt si se amesteca cu putina sare pudra de nucsoara si cateva picaturi de ulei.
  3. Palariile ciupercilor se ung cu ulei [ cu ajutorul unei pensule de bucatarie ].Si se presara cu pudra de nucsoara.
  4. Coditele de ceapa verde se spala si se taie rondele.
  5. Salamul se taie bucati nu mai mari de diametrul unei palariute de ciuperca.
  6. Se asaza ciupercile intr-o tava tapetata cu hartie de copt si se distribuie in fiecare ciuperca,alternativ branza de burduf, ceapa verde si salam uscat.
  7. La sfarsit se presara pe deasupra branza de burduf.
  8. Se da tava la cuptor pentru gratinare 10 minute la 250 grade C.
  9. Serviti ciupercile umplute  alaturi de salata cu cruditati sau doar cu salata verde.

                Pofta buna !!!!

TIPS-URI

1

Daca nu aveti pensula de bucatarie sa ungeti ciupercile cu ulei, puteti folosi o bucatica de prosop de hartie impaturit.

2

Pudra de nucsoara este usor picanta si se potriveste foarte bine la ciuperci.

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciuperci umplute cu branza de burduf" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Chec cu lămâie și mac - Rețeta simplă pentru un desert pufos și aromat

pe 11.04 la 09:43

Prăjitură cu morcovi și nuci - Deliciu aromat și pufos

pe 10.04 la 18:06

Pască fără aluat - Rețeta simplă și delicioasă pentru Paște

pe 10.04 la 10:56

Friptură de pui cu leurdă - Rețeta gustoasă și ușor de făcut

pe 09.04 la 08:39

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Valclaudia

1200 puncte

oanapl

1155 puncte

Rocsi

248 puncte

Gherca Daniela

205 puncte

mena29

100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

RETETA RECOMANDATA
Ciuperci umplute cu brânză și cartofi la cuptor