Ciuperci umplute

de Roxana in Aperitive / Garnituri, 27 Mai 2010 | 4304 vizualizari

 

Tocmai am vazut ca sunt un bucataras junior !!! Bravo mie si multumesc bebitei ca are rabdare sa stea cu mine in bucatarie :))))

 

INGREDIENTE

  • 4 ciuperci mari
  • 8 ciupercute champignon
  • un piept de pui
  • o ceapa medie
  • un ou
  • cascaval ras
  • 2-3 linguri de ulei
  • putin unt
  • piper, vegeta, paprika afumata
Portii: 2
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciuperci umplute:

Ciupercile mari le decojim si taiem piciorusul jos. Taiem marunt ceapa, ciupercutele si pieptul de pui.

Intr-o tigaie incinsa punem uleiu si calim putin ceapa. Adaugam paprika peste ceapa si apoi puiul maruntit.Calim pieptul de pui pana scade zeama care o lasa apoi adaugam ciupercutele maruntite si condimentam. Mai prajim 2 minute si luam de pe foc.

Lasam sa se raceasca putin si adaugam oul. Amestecam bine.

Tapetam cu putin unt fiecare ciuperca mare si apoi punem compozitia.Dam la cuptor pana se rumeneste umplutura si ciupercile se inmoaie.
Presaram cascaval ras si mai dam putin la cuptor pana se topeste cascavalul.

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciuperci umplute" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Castraveți murați pane - Aperitiv crocant și delicios

ieri la 08:37

Salată cu ton și avocado - Rețeta rapidă și delicioasă

pe 29.07 la 08:35

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1282 puncte

RODIMUR

1106 puncte

vasimur

157 puncte

Valclaudia

100 puncte

MotanLaOale

52 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Tarte aperitiv cu pasta de ciuperci