Ciuperci umplute

de Emacristina in Aperitive / Garnituri, 12 Iul 2013 | 6403 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • aproximativ 20 ciuperci ,
  • 2 oua,
  • branza,
  • cascaval,
  • sare.
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciuperci umplute:

Se curata ciupercile de picioruse  si se spala.

Se face o pasta din branza/cascaval (razuit) si 2 oua batute.

Se pun ciupercile cu fata (zona in care a fost piciorusul) in jos, intr-o tava cu o cana de apa si putin ulei dupa care se sareaza.

Se dau la cuptor pentru 15 minute. In acest fel, mare parte din sucul din ciuperci se va scurge inainte de a pune umplutura si la final ciupercile umplute vor avea un aspect mai frumos.
Se scoate tava din cuptor si se intorc , dupa care le umplem cu pasta de branza/cascaval.

Se dau din nou la cuptor, pentru 15 minute. 

Sunt mai bune calde dar si reci sunt ok.

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciuperci umplute" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Ciulama de ciuperci cu mărar - Rețeta simplă și gustoasă

ieri la 08:53

Prăjitura pufoasă cu caise - Super delicioasă și ușor de făcut

pe 10.06 la 09:10

Clătită asiatică - Super gustoasă și ușor de făcut

pe 09.06 la 10:35

Prăjitură cu cacao, cremă de vanilie și căpșuni - Deliciu aromat și pufos

pe 06.06 la 13:47

TOP
utilizatori

Rocsi

1252 puncte

mirela0911

1000 puncte

Constelatialeu

1000 puncte

vasimur

196 puncte

RODIMUR

186 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Fritatta cu legume