Ciuperci umplute

de 28_andreea in Aperitive / Garnituri, 3 Feb 2011 | 5197 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 kg ciuperci
  • 200 gr cascaval
  • 150 gr telemea de vaca
Portii: 10
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciuperci umplute:

ciupercile se curata de coaja si se aseaza intr-o tava.piciorusele se taie marunt si se calesc 5 minute intr-o lingura de ulei.cascavalul si branza se amesteca pana se omogenizeaza bine si se adauga apoi piciorusele calite.se amesteca iara pana se omogenizeaza.cu crema obtinuta se umple ciupercile.deasupra se rade cascaval.se pune o lingura de ulei in tava si se da la cuptor ptr 30-45 minute pana ciupercile s-au facut si cascavalul s-a topit.

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciuperci umplute" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Brioșe cu măsline și brânzeturi - Aperitivul super gustos și rapid

ieri la 09:24

Bruschete cu ceapă caramelizată și feta - Gustarea delicioasă care te cucerește

pe 13.06 la 18:21

Cremșnit fraged - Rețeta delicioasă și ușor de făcut

pe 13.06 la 11:01

Paste cu ciuperci și parmezan - Rețeta gustoasă și rapidă

pe 13.06 la 08:32

TOP
utilizatori

RODIMUR

1117 puncte

Rocsi

528 puncte

vasimur

183 puncte

mihaelar63

100 puncte

abstract01

100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Aperitiv cu ciuperci