Ciuperci umplute

de Corinuta in Aperitive / Garnituri, 24 Noi 2010 | 9588 vizualizari

 

Inspiratia pentru aceasta reteta a fost emisiunea culinara Alive and Cooking de pe Euforia.

 

INGREDIENTE

  • 200 g ciupercute champignon mici
  • 200 g pate
  • 100 g faina
  • 2 oua
  • 200 g pesmet
  • 100 g maioneza
  • 1 lingura pasta de hrean
  • 1 lingura patrunjel verde tocat
  • 1 lingura zeama de lamaie
  • sare, piper macinat
  • ulei pentru prajit
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciuperci umplute:

Ciupercutele se spala si se sterg bine, apoi li se rup coditele, dupa care se umple fiecare caciulita cu pate cu ajutorul unei lingurite.

Se bat bine ouale cu un praf de sare. Se condimenteaza pesmetul cu sare si piper. Se pune uleiul la incins. Cipercutele se dau prin faina, ou si pesmet apoi se prajesc in uleiul incins pana se rumenesc. 

Se scot pe un servet de hartie si se lasa sa se scurga surplusul de ulei.

Se amesteca bine maioneza cu hreanul, patrunjelul si zeama de lamaie si se serveste ca sos langa chiftelute.

Pofta buna!

Sursa

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciuperci umplute" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Ficăței cu smântână și mozzarella - Savoare și gust într-un preparat excelent

pe 17.04 la 16:22

Aripioare crocante ca la fast food - Rețeta simplă și irezistibil de gustoasă

pe 17.04 la 15:50

Pui cu spanac și sos de ciuperci cu smântână - Rețeta rapidă și savuroasă

pe 17.04 la 14:07

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

mihaelar63

1104 puncte

gaby_duceag

1000 puncte

Rocsi

250 puncte

UrsanMihaela

107 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Aperitiv tarta cu bureti si mozzarella