Ciuperci umplute

de MIUTA in Aperitive / Garnituri, 16 Noi 2010 | 4124 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 15 ciuperci champinioane,
  • o ceapa potrivita,
  • un ou,
  • patrunjel verde tocat,
  • sare,
  • piper,
  • mozzarela
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciuperci umplute:

Se curata ciupercile de pielita si se scot coditele.Se spala si se lasa sa se scurga de apa.Ceapa se toaca fin si se pune la prajit cu 3 linguri ulei de masline,se adauga coditele si 4 palarioare tocate marunt,se pune sare si piper.Se lasa pe foc pana scade apa pe care au lasat-o ciupercile si se opreste din fiert.Dupa ce se raceste se adauga un ou si patrunjel verde tocat marunt.Cu aceasta compozitie se umplu ciupercile si se pune deasupra o felie subtire de mozarela.Le-am servit cu orez ghiveci.

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciuperci umplute" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (5)

nadina73 1

17.11.2010, 16:23

vreauuuuuuuuuuuuuuusa inteleg ca sant pt mine nurocsi oricum nu papasuper 5f

RuxyRux 1

17.11.2010, 18:44

Ce bunute sunt...arata bine...imbietor

vanilla 1

19.11.2010, 14:45

si mie imi plac ciupercile indiferent cum sunt!!!

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Tortilla cu cartofi si ceapa, la tigaie - omleta spaniola simpla si gustoasa

de vasimur 4

ieri la 15:54

Salată de morcovi cu castraveți - Proaspătă, răcoritoare și energizantă

pe 04.07 la 09:36

Coșulețe din lipie cu brânză și mărar - Gustarea rapidă și ușoară

pe 03.07 la 18:00

Supă rece de castraveți - Răcoritoare și plină de savoare

pe 03.07 la 09:48

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

MotanLaOale

1049 puncte

mirela0911

1000 puncte

Gherca Daniela

1000 puncte

RODIMUR

222 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Chec aperitiv