Ciuperci in sos tomat

de Lau in Mancaruri de legume, 11 Mai 2011 | 9309 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 kg ciuperci
  • 1 ceapa mare
  • 1 capatana usturoi
  • 200 ml apa
  • 2 linguri pasta de tomate
  • sare
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciuperci in sos tomat:

Se spala ciupercile si se pun la fiert in apa cu sare

Se caleste ceapa si se adauga pasta de tomate desfacuta cu apa. Se adauga usturoiul si la final ciupercile taiate. Se lasa sa fiarba cca 5-10 minute, se potriveste de sare

Puteti sa le fierbeti mai putin cu sosul

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciuperci in sos tomat" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Tochitură de porc cu mămăligă și brânză - Rețeta moldovenească plină de savoare

pe 30.11 la 06:56

Salata in straturi cu legume si ton - Reteta savuroasa si plina de culoare

de Rocsi 9

pe 29.11 la 20:15

Fasole cu cârnați de casă - Rețeta tradițional românească cu savoare maximă

pe 29.11 la 10:51

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

511 puncte

abstract01

200 puncte

vasimur

133 puncte

Adele

128 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]