Ciuperci in crusta de cascaval

de MyFancyCake in Mancaruri de legume, 19 Ian 2012 | 7435 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 500 gr ciuperci,
  • 3 catei de usturoi,
  • 4 linguri ulei de masline,
  • 250 gr cascaval,
  • sare
Portii: 2
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciuperci in crusta de cascaval:

Spalam ciupercile si le asezam in 2 tigaite de lut. La fel de bune sunt si vasele de yena.

Peste ciuperci adaugam ulei de masline si sare

Zdrobim usturoil si il amestecam cu ciupercile. Apoi, le dam la cuptor timp de 20 de minute

Taiem cascavalul in felii subtiri (eu am folosit cutitul economic pentru curatat legume).Acoperim ciupercile cu un strat generos de cascaval si dam la cuptor pana se gratineaza frumos. 

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciuperci in crusta de cascaval" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Chec aperitiv - Rețeta savuroasă și sățioasă

ieri la 08:34

Maritozzi – Chifle italiene umplute cu frisca

pe 08.04 la 17:05

Covrigi de post - Crocanti la exterior si cu miez pufos

de laura_n 7

pe 08.04 la 16:14

TOP
utilizatori

Valclaudia

1200 puncte

oanapl

1155 puncte

Rocsi

248 puncte

Gherca Daniela

205 puncte

mena29

100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Ciupercute umplute cu cascaval