Ciuperci fripte

de madi_marin in Aperitive / Garnituri, 29 Sep 2013 | 9372 vizualizari

 

Îmi plac mult ciupercuţele. Cam sub orice formă pregăite. De data asta, la o friptură de miel,am preferat să le frig. Un strop de sare, piper şi o ploaie de pătrunjel…şi garnitura-i gata!

 

INGREDIENTE

  • 500 g ciuperci champignon
  • 1 ceapă roşie mică
  • ulei
  • sare
  • piper
  • usturoi
  • pătrunjel proaspăt
Portii: 2
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciuperci fripte:

Ciupercile şi ceapa roşie se curăţă şi se toacă mai mare. Ceapa se pune la călit în puţin ulei până se înmoaie, apoi se adaugă ciupercile şi usturoiul, se presară cu sare şi piper şi se lasă la foc până scade lichidul pe care l-au lăsat.

Se presară cu pătrunjel tocat şi se servesc ca garnitură la cărniţă sau pe pâine prăjită. În acest caz se poate rade şi un pic de caşcaval deasupra.

Poftă bună!

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciuperci fripte" nu uita sa-i faci un review.

COMENTARII (21)

elucubratiiculinare 1

24.03.2014, 09:28

waw, cat de bine arata

Xandrinne 1

21.12.2015, 08:49

Rahela Velicu 1

27.12.2016, 13:22

cat de bine arata ciupercile astea!!!

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Ciulama din piept de pui, cu ciupercuțe și smântână - Gustoasă si rapidă

de RODIMUR 8

ieri la 15:33

Pate cremos de ton - Rețeta super rapidă și gustoasă

ieri la 12:01

Biscuiți crăpați, cu lămâie - Delicioși și ușor de făcut

pe 30.05 la 16:01

Melcișori cu nucă și gem - Desertul rapid și delicios

pe 30.05 la 15:03

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

2441 puncte

RODIMUR

1145 puncte

vasimur

238 puncte

Panacris

110 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Ghebe la tigaie, cu usturoi verde si marar