Ciuperci cu smantana

de luminita20_2006 in Aperitive / Garnituri, 1 Iun 2009 | 13426 vizualizari

 

O mincarica delicioasa

 

INGREDIENTE

  • 1 kg ciuperci
  • 200 gr smantana
  • 1 lingura faina
  • 1 ceasca supa sau lapte
  • 1 legatura marar
  • delicat
  • sare
  • piper
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciuperci cu smantana:

Ciupercile se lasa in apa apoi se spala curata de pelita. Se pune ulei la incins si apoi cipercile se prajesc cu capac, dupa ce  a scazut zeama se pune faina si se aduga supa si cand da in clocot se pune si smantana. Se condimneteaza. Se lasa sa fiarba ~3 min. la final gata se pune mararul.

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciuperci cu smantana" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Aperitiv italienesc cu salam și cașcaval la cuptor - Crocant și delicios

pe 25.07 la 09:57

Tartă cu cașcaval afumat și dovlecei - Aperitiv rapid și gustos

pe 25.07 la 09:33

Mic dejun italienesc - Simplu, rapid și gustos

pe 25.07 la 09:12

Înghețata de lămâi, cu lapte condensat

de RODIMUR 8

pe 24.07 la 21:15

TOP
utilizatori

Rocsi

2184 puncte

RODIMUR

1124 puncte

RuxyRux

1000 puncte

mirela0911

1000 puncte

vasimur

217 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Cartofi frantuzesti (reteta adaptata)