Ciuperci brune la cuptor

de Constelatialeu in Aperitive / Garnituri, 14 Aug 2015 | 5738 vizualizari

 

E fara introducere...

 

INGREDIENTE

  • 6 ciuperci brune mai mari cca 350 g
  • 120 g cascaval afumat
  • 120 g bacon
  • 1 ou
  • marar
  • sare
  • piper
  • ulei de masline
Portii: 3
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciuperci brune la cuptor:

Mai intai rupem coditele, spalam ciupercile si le stergem cu un servet. Separat tocam cubulete coditele de ciuperci si impreuna cu baconul le calim cca 15 min. Taiem si cascavalul cubulete, apoi il punem intr-un castron impreuna cu baconul si coditele de ciuperci, dupa ce le-am calit. Adaugam oul, mararul tocat, un pic de piper si amestecam.Intr-un vas de ceramica asezam ciupercile, le dam un praf de sare si stropim cu ulei de masline, apoi le umplem cu compozitia rezultata. Adaugam in vasul de ceramica 1/2 cana cu apa, dam vasul la cuptorul preincalzit, cca 30 min, la foc moderat. Sunt bune atat calde cat si reci.

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciuperci brune la cuptor" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Brioșe cu măsline și brânzeturi - Aperitivul super gustos și rapid

ieri la 09:24

Bruschete cu ceapă caramelizată și feta - Gustarea delicioasă care te cucerește

pe 13.06 la 18:21

Cremșnit fraged - Rețeta delicioasă și ușor de făcut

pe 13.06 la 11:01

Paste cu ciuperci și parmezan - Rețeta gustoasă și rapidă

pe 13.06 la 08:32

TOP
utilizatori

RODIMUR

1117 puncte

Rocsi

528 puncte

vasimur

183 puncte

mihaelar63

100 puncte

abstract01

100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Chec mozaic de legume