Ciulama de pui

de Bucataras in Pui, 12 Iun 2015 | 17476 vizualizari

 

O reteta de ciulama de pui usor de preparat

 

INGREDIENTE

  •  1/2 pui - puiul fericit Agricola
  • 2 morcovi
  • o telina mica
  • o ceapa
  • 6-8 ciuperci
  • 25 grame unt
  • o lingura faina
  • o frunza dafin
  • sare, piper dupa gust
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciulama de pui:

Transam puiul si-l punem la fiert intr-un litru si jumatate de apa. Intre timp curatam si taiem legumele. Dupa ce luam spuma de la carne adaugam legumele in supa, dam un praf de sare si le lasam la fiert.

Dupa ce se fierbe, scoatem carnea pe o farfurie.

In tigaia incinsa punem untul sa se topeasca, adaugam ciupercile, iar cind sint fripte le scoatem intr-un bol.

Mai adaugam un cub de unt in tigaie, apoi faina si cite putin din zeama de supa si amestecam pina obtinem un sos omogen.

Condimentam cu sare, piper si o frunza de dafin, apoi adaugam ciupercile si carnea de pui. Dupa doua clocote oprim focul.

Presaram marar proaspat tocat si servim cu mamaliga!

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciulama de pui" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Biscuiți cu nucă și gem - Delicioși și ușor de făcut

pe 25.10 la 21:36

Garlic bread cu șnițel crocant – rețeta simplă care te cucerește prin savoare

pe 24.10 la 16:29

Sandwich cu șnițel și sos chimichurri - Savoare și aromă într-o rețetă rapidă

pe 24.10 la 11:26

Chiftele de pui la cuptor în stil turcesc - Super rapide, aromate și delicioase

pe 23.10 la 10:34

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1219 puncte

MotanLaOale

1170 puncte

mirela0911

1006 puncte

simona72

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]