Ciulama de pui

de nadina73 in Mancaruri cu carne, 24 Oct 2010 | 19236 vizualizari

 

Ciulama de pui cu mamaliguta - Te lingi pe degete!

 

INGREDIENTE

  • 1 pui mare de 2,3 kg
  • 1 ceapa
  • boia dulce 1 lingurita
  • ardei rosu 1/2
  • ulei
  • sare
  • piper
  • patrunjel verde
  • smantana 400ml
  • 2 linguri faina alba
  • faina de malai
Portii: 6
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciulama de pui:

Se caleste ceapa taiata marunt in ulei dupa care se pune boiaua dulce si carnea taiata bucatele.

Se lasa sa se caleasca  carnea 5 minute dupa care se pun 2 cani de apa ,sare si bucatele de ardei rosu (da un gust grozav) piper si se lasa sa fiarba acoperita.

Cand carnea e fiarta se amesteca faina cu smantana se pune peste carne. Se mai da  un clocot dupa care se stinge focul si se pune patrunjel verde peste ciulamaua de pui.

Pentru mamaliguta se pune apa la fiert cu sare ,cand fierbe se pune faina de malai se amesteca bine si se lasa sa fiarba 20 minute.

Mamaliguta se serveste cu ciulama de pui , cascaval ,branza.Nebunie nu alta!

TIPS-URI

1

puteti aroma  ciulamaua de pui si cu usturoi, daca va place ;)

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciulama de pui" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Biscuiți cu nucă și gem - Delicioși și ușor de făcut

pe 25.10 la 21:36

Garlic bread cu șnițel crocant – rețeta simplă care te cucerește prin savoare

pe 24.10 la 16:29

Sandwich cu șnițel și sos chimichurri - Savoare și aromă într-o rețetă rapidă

pe 24.10 la 11:26

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1219 puncte

MotanLaOale

1170 puncte

mirela0911

1006 puncte

simona72

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]