Ciulama cu piept de pui

de dakris in Pui, 28 Mar 2012 | 12906 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 piept de pui mic
  • 1 ceapa
  • 3 linguri faina
  • 50 ml ulei
  • sare, delikat
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciulama cu piept de pui:

Pieptul de pui se fierbe in apa cu putin delikat.

Ceapa taiata cubulete cu ulei si o ceasca de apa se pune intr-o cratita acoperita cu capac si se lasa sa fiarba pana se evapora apa si ceapa s-a inmuiat. Daca mai este necesar se mai adauga putina apa fierbinte.

Dupa ce s-a evaporat toata apa se mai lasa ceapa se se calesca un pic in uleiul ramas si apoi se adauga faina toata odata amestecand rapid sa nu se faca cocoloase. Se mentine pe foc, amestecand sa nu se lipeasca, cateva minute apoi se adauga cca 500 ml supa, carnea si sare dupa gust. Se lasa sa fiarba inca 15 min la foc mic amestecand sa nu se lipeasca.

Se serveste cu mamaliguta si mujdei de usturoi.

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciulama cu piept de pui" nu uita sa-i faci un review.

COMENTARII (25)

dakris 1

29.03.2012, 13:03

Multumesc pentru aprecieri dragi bucatarasi!

MIUTA 1

29.03.2012, 14:21

Imi place

dakris 1

29.03.2012, 14:51

multumesc, Miuta!

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prăjitură cu cacao, cremă de vanilie și căpșuni - Deliciu aromat și pufos

pe 06.06 la 13:47

Clătite bănățene - Gustul copilăriei

pe 06.06 la 12:34

Rulouri picante cu brânză și miere - Gustarea inedită și delicioasă

pe 06.06 la 10:12

Salată cu cartofi noi la cuptor - Rețeta gustoasă și plină de savoare

pe 05.06 la 08:10

Prăjitura cu pișcoturi și cremă cu Nutella - Rețeta rapidă și delicioasă

pe 04.06 la 10:16

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

2441 puncte

RODIMUR

1145 puncte

vasimur

238 puncte

Panacris

110 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Piept de pui cu sos alb de ciuperci