Ciorbita de purcel

de Laly in Ciorbe, 26 Apr 2010 | 4190 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • carne de purcel
  • 1 ceapa
  • 2 rosii
  • 2 morcovi
  • 1 telina
  • 1 pastarnac
  • 2-3 linguri bulion
  • leustean verde
  • bors dupa gust
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciorbita de purcel:

Se taie carnea (in cazul meu am folosit oase de purcel,asta a fost dorinta baiatului meu),se spala si se pune cu apa rece pe foc.

Intre timp se taie zarzavatul.Se pun rosiile in apa clocotita pentru a le curata mai usor de pielita.Se dau si ele pe razatoare.

Cand incepe carnea sa fiarba,se spumeaza bine.Dupa ce terminam de spumat adaugam zarzavatul si lasam sa fiarba bine.

Cand ciorbita este aproape gata se adauga sarea,bulionul si borsul.Mai lasam sa dea in cateva clocote.

La sfarsit se adauga verdeata proaspata.

                                                          Pofta buna!!!

TIPS-URI

1

Ciorbita de porc are un gust mai bun daca este acrita cu zeama de varza.

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorbita de purcel" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Tort cu crema de fistic - Deliciu fin si aromat

pe 18.04 la 22:32

Ficăței cu smântână și mozzarella - Savoare și gust într-un preparat excelent

pe 17.04 la 16:22

Aripioare crocante ca la fast food - Rețeta simplă și irezistibil de gustoasă

pe 17.04 la 15:50

TOP
utilizatori

mihaelar63

1104 puncte

gaby_duceag

1000 puncte

Rocsi

250 puncte

UrsanMihaela

107 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

RETETA RECOMANDATA
Ciorba cu perisoare din peste