Ciorbita de perisoare cu bors

de Mihaela11_jo in Vita, 28 Apr 2011 | 4059 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 250 grame carne toccata de vita  
  • 1 ceasca de orez  
  • 1 ceapa de marime medie  
  • 4-5 morcovi mari  
  • 1 cub Maggi supa de pui  
  • bors Delik’at  
  • 1 ou mic  
  • sare dupa gust  
  • piper proaspat macinat dupa gust  
  • 1 cutie de smantana( 170grame)  
  • frunza de patrunjel verde  
  • 3-4 linguri ulei de masline  
  • 3-4 linguri faina
Portii: 6
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciorbita de perisoare cu bors:

Se pune uleiul de masline la incins si se caleste ½ ceapa taiata marunt si morcovul ras pe razatoarea mare. Se amesteca incontinuu cca 2-3 minute , apoi se adauga apa fierbinte,sare dupa gust si cubul de Maggi.

Intr-un bol se amesteca ½ ceapa taiata marunt, orezul,carnea tocata,oul,sare si piper proaspat macinat dupa gust;se iau cu o lingurita perisoare care se trec prin faina. Dupa 20 de minute se adauga in ciorbita de morcov; se adauga si borsul si se lasa pana au fiert perisoarele.

Se drege ciorbita cu smantana.

Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorbita de perisoare cu bors" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Desert cu cirese din dulceata de cirese negre amare

pe 08.11 la 16:18

Biscuiți din 3 ingrediente - Super rapizi și delicioși

pe 07.11 la 17:01

Brownie cu crema de mascarpone - Deliciul ciocolatos care te cucerește

pe 07.11 la 16:32

Ciuperci umplute cu spanac și cremă de brânză - Rapide și delicioase

pe 07.11 la 12:06

Pui cu ciuperci și sos de smântână cu mărar - Rețeta ușoară și savuroasă

pe 06.11 la 11:14

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Caty

2247 puncte

Bucataras Anca

500 puncte

Rocsi

452 puncte

Sidy

106 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]