Ciorba taraneasca de vacuta

de adellyna in Ciorbe, 23 Noi 2014 | 8059 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 250 g rasol de vita
  • 1 cartof
  • o ceapa
  • un ardei rosu
  • 2 rosii
  • 50 g morcov
  • 50 g conopida
  • 50 g mazare
  • 50 g fasole verde
  • o legatura de leustean
  • o legatura de patrunjel
  • sare
  • piper
  • 4 linguri de ulei
  • o lingura de bors magic
Portii: 6
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciorba taraneasca de vacuta:

Punem carnea la fiert in apa rece cu sare (aproximativ 3,5l de apa)

Curatam legumele.Tocam ceapa marunt. Taiem cartoful si rosiile cubulete. Taiem morcovul si ardeiul romburi.

Intr-o oala punem uleiul si calim legumele (fara cartof si rosii)

Carnea fiarta o scoatem si o taiem bucati mici.

Peste legumele calite turnam supa obtinuta, carnea si cartoful.

Cand legumele sunt facute adaugam rosiile, borsul, sarea si piperul.

Tocam marunt leusteanul si patrunjelul si il adaugam cand stingem focul

TIPS-URI

1

Se poate adauga un ou batut sau niste cascaval ras :)

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba taraneasca de vacuta" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Biscuiți crăpați, cu lămâie - Delicioși și ușor de făcut

ieri la 16:01

Melcișori cu nucă și gem - Desertul rapid și delicios

ieri la 15:03

Bruschete cu brânzeturi - Gustarea perfectă pentru orice moment

ieri la 10:53

Ardei umpluți cu brânză, la cuptor - Rețeta simplă, rapidă și gustoasă

pe 29.05 la 10:19

Cartofi la cuptor cu ceapă caramelizată și feta - Rețeta delicioasă care te va cuceri

pe 28.05 la 09:04

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

2140 puncte

Rocsi

1164 puncte

Panacris

243 puncte

abstract01

200 puncte

RODIMUR

129 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Ciorba de vitel cu mazare verde - la Multicooker