Ciorba taraneasca de purcel

de mihaelar63 in Supe/Ciorbe, 7 Oct 2019 | 5508 vizualizari

 

 La bogatia de legume gustoase este pacat sa nu faci o ciorba cu de toate. Daca mai pui si putina carnita de gust si mai bine !!!

 

INGREDIENTE

  • 500 gr carne de purcel taiata cuburi
  • 200 gr conopida [tulpini si frunze ramasa de la salata ]
  • 200 gr cartofi cubulete
  • 200 gr fasole verde fideluta -taiata bucati
  • 200 gr fasole rosie boabe -fiarta
  • 100 ml ulei floarea soarelui
  • 4 ardei mici -culori diferite
  • 2 cepe rosii
  • 2 morcovi
  • 2 rosii tocate
  • 2 tulpini leustean verde
  • 1 telina mica
  • patrunjel verde
  • sare
  • piper
Portii: 6
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciorba taraneasca de purcel:

  1. Radacinoasele, ceapa si ardeii se spala se curata si se taie marunt.
  2. Prajiti usor carnea in ulei si adaugati legumele maruntite.
  3. Sotati totul 5 minute si adaugati 2.5 l apa.
  4. Sarati si puneti si fasolea verdela fiert.
  5. Dupa 20 minute cand radacinoasele sunt patrunse, puteti pune cartofii, conopida si leusteanul tocat marunt.
  6. Cand toate ingredientele sunt fierte, adaugati fasolea boabe si rosiile tocate.
  7. Mai dati un clocot si piperati.
  8. Gustati si sarati daca mai este nevoie.
  9. Serviti ciorba taraneasca de purcelus presarata cu patrunjel verde si insotita de ardei iuti.

           Pofta buna !!!!

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba taraneasca de purcel" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Chec aperitiv - Rețeta savuroasă și sățioasă

ieri la 08:34

Maritozzi – Chifle italiene umplute cu frisca

pe 08.04 la 17:05

Covrigi de post - Crocanti la exterior si cu miez pufos

de laura_n 7

pe 08.04 la 16:14

TOP
utilizatori

Valclaudia

1200 puncte

oanapl

1155 puncte

Rocsi

248 puncte

Gherca Daniela

205 puncte

mena29

100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

RETETA RECOMANDATA
Ciorba de naut cu afumatura