Ciorba radauteana

de amyna_03 in Ciorbe, 22 Oct 2013 | 3954 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • un piept de pui
  • 2 morcovi
  • o telina
  • o radacina patrunjel
  • un pastarnac
  • o cutie sau doua de smantana, in functie de preferinta
  • usturoi
  • 3 oua
  • otet
  • sare
  • patrunjel verde
Portii: 6
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciorba radauteana:

Pieptul de pui se pune la fiert intr-o oala, dupa ce da cateva clocote adaugam legumele curatate si taiate bucati. Dupa ce au fiert le scoatem la scurs, pieptul il maruntim cu un cutit iar legumele le pasam. Le punem inapoi in oala si le lasam sa mai dea cateva clocote.

Intr-un bol amestecam oualele si smantana si le adaugam in oala. Curatam usturoiul, il pasam si apoi il adaugam impreuna cu otetul si sarea dupa gust. Cand e gata o luam de pe foc si adaugam patrunjelul tocat marunt.

TIPS-URI

1

eu amestec smantana cu iaurt, iese mai subtire

2

pentru ca ciorba sa aiba un aspect cat mai placut eu adaug la amestecul de oua cu smantana un polonic de ciorba fierbinte inainte de a pune amestecul in oala

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba radauteana" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prăjitură cu cacao, cremă de vanilie și căpșuni - Deliciu aromat și pufos

pe 06.06 la 13:47

Clătite bănățene - Gustul copilăriei

pe 06.06 la 12:34

Rulouri picante cu brânză și miere - Gustarea inedită și delicioasă

pe 06.06 la 10:12

Salată cu cartofi noi la cuptor - Rețeta gustoasă și plină de savoare

pe 05.06 la 08:10

Prăjitura cu pișcoturi și cremă cu Nutella - Rețeta rapidă și delicioasă

pe 04.06 la 10:16

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

2441 puncte

RODIMUR

1145 puncte

vasimur

238 puncte

Panacris

110 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Ciorba radauteana