Ciorba radauteana

de aziz in Ciorbe, 10 Feb 2011 | 7231 vizualizari

 

nu stiu daca asta e metoda exacta dar mie mi-a iesit minunata

 

INGREDIENTE

  • un piept de pui cu os
  • un cartof,o ceapa,un morcov
  • patrunjel
  • 2 oua mai exact 2 galbenusuri
  • usturoi pisat dupa gust
  • otet o lingura
  • supa instant, sare ,piper dupa gust
  • 500 gr smantina+2 linguri faina
Portii: -
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciorba radauteana:

se fierbe pieptul de pui impreuna cu legumele intregi,pina se desprinde de pe os. Nepoata mea pune si o bucata de os de vita sau porc cu maduva, eu nu am avut dar a ei iesea mai buna. Se potriveste de supa instant, sare, piper si usturoi pisat. Cind totul este fiert se rupe carnea fisii legumele se scot din ciorba. Adaugam otetul in ciorba si cind incepe sa fiarba adaugam si  smantina batuta cu galbenusurile si faina . Mai dam un clocot doua, presaram patrunjel si daca nu avem nimic impotriva ardeiului iute.......gata masa.

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba radauteana" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (17)

Cris2711 1

13.02.2011, 12:06

Mona clar ca si ardei iute,eu sunt fata temperamentala

aziz 1

14.02.2011, 17:53

exact cum credeam si eu

babi5 1

18.12.2014, 09:02

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Kebab la tavă - Rețeta rapidă și delicioasă care a cucerit internetul

pe 01.12 la 10:57

Tochitură de porc cu mămăligă și brânză - Rețeta moldovenească plină de savoare

pe 30.11 la 06:56

Salata in straturi cu legume si ton - Reteta savuroasa si plina de culoare

de Rocsi 9

pe 29.11 la 20:15

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

511 puncte

abstract01

200 puncte

vasimur

133 puncte

Adele

128 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]