Ciorba din pipote de pui

de onuta in Ciorbe, 8 Noi 2010 | 11378 vizualizari

 

ESTE O CIORBA DULCEAGA DAR SE POATE GATI SI CU BORS.

 

INGREDIENTE

  • 1/2 kg pipote de pui
  • 1 morcov
  • 1 telina
  • 1 pastarnac
  • 1ceapa
  • 2-3 cartofi
  • o mana de melcisori paste
  • 1 lingura ulei
  • apa
  • sare,piper dupa gust
  • vegeta
  • 1 legatura patrunjel
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciorba din pipote de pui:

1. Se spala bine pipotele de pui si se pun la fiert  cu  legumele tocate marunt si cartofii taiati cubulete. Adaugam o lingura de ulei si apa, lasand sa fiarba la foc potrivit circa 30 minute.

2. Intre timp adaugam la fiert si melcisorii de paste .

3. Cand carnea este aproape fiarta presaram condimentele si mai lasam sa fiarba cam 10 minute.

4. La final se adauga patrunjelul tocat marunt.

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba din pipote de pui" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

RODIMUR

911 puncte

vasimur

616 puncte

abstract01

500 puncte

mihaelar63

307 puncte

Caty

227 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Ciorba de cartofi, cu zdrente de oua