Ciorba de sfecla

de aziz in Ciorbe, 20 Feb 2011 | 4334 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • o sfecla marisoara
  • un morcov
  • citeva bucati de telina
  • o ceapa
  • 2-3 rosii decojite
  • sare
  • piper
  • supa instant

 

Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciorba de sfecla:

se dau pe razatoare sfecla ,morcovul si telina daca e radacina .

rosia si ceapa se taie cubulete.

se pun la fiert impreuna cu apa rece.

se potriveste de sare piper supa instant .

se serveste cu smantina sau fara in zile de post.

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba de sfecla" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prăjitură cu caise în blat - Super pufoasă și aromată

ieri la 09:06

Aperitiv italienesc cu salam și cașcaval la cuptor - Crocant și delicios

pe 25.07 la 09:57

Tartă cu cașcaval afumat și dovlecei - Aperitiv rapid și gustos

pe 25.07 la 09:33

Mic dejun italienesc - Simplu, rapid și gustos

pe 25.07 la 09:12

TOP
utilizatori

Rocsi

1282 puncte

RODIMUR

1106 puncte

vasimur

157 puncte

Valclaudia

100 puncte

MotanLaOale

52 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Ciorba de perisoare cu bors si leustean