Ciorba de pui a la grec

de Tabita _ in Ciorbe, 7 Mar 2013 | 6631 vizualizari

 

O ciorba consistenta si gustoasa.

 

INGREDIENTE

  • 1 pui (am pus pieptul de pui)
  • 1 ceapa
  • 3 morcovi
  • 1 radacina patrunjel
  • 1/4 telina mica
  • 100 g orez
  • 200 ml lapte
  • 3 galbenusuri
  • zeama de lamaie
  • sare
  • delikat
  • patrunjel
Portii: 6
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciorba de pui a la grec:

Am pus carnea la fiert impreuna cu ceapa intreaga.

Am adaugat telina si radacina de patrunjel date pe razartoare.

Am pus sare si delikat.

Am fiert bine carnea, am scos ceapa.

Am desfacut carnea de pe oase si am taiat-o bucatele.

Am adaugat morcovii dati pe razatoare si orezul.

Am lasat sa fiarba impreuna pana cand s-au fiert morcovii si orezul.

Intre timp am frecat galbenusurile, le-am amestecat cu laptele.

Am luat oala de pe foc si am pus cateva linguri din oala peste galbenusuri si lapte pana ajunge la temperatura ciorbei ca sa nu se imprastie in ciorba amestecul si am turnat in ciorba.

Am repus oala pe foc. Am acrit ciorba cu zeama de lamaie.

Am presarat patrunjelul inainte de servire.

Pofta buna!  

 

TIPS-URI

1

Se pune doar putina zeama de lamaie. Daca va place mai acra puneti toata zeama de la o lamaie.

2

Se poate adauga si smantana.

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba de pui a la grec" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Tochitură de porc cu mămăligă și brânză - Rețeta moldovenească plină de savoare

pe 30.11 la 06:56

Salata in straturi cu legume si ton - Reteta savuroasa si plina de culoare

de Rocsi 9

pe 29.11 la 20:15

Fasole cu cârnați de casă - Rețeta tradițional românească cu savoare maximă

pe 29.11 la 10:51

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

511 puncte

abstract01

200 puncte

vasimur

133 puncte

Adele

128 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]