Ciorba de pui

de Lorra in Ciorbe, 1 Mar 2013 | 5067 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 4 l. apa
  • 500 gr. pulpe pui dezosate
  • 1 ou
  • 2 cepe medii
  • 1 morcov
  • 1 radacina patrunjel
  • 1 ardei gras
  • o mana de taitei
  • 1 legatura patrunjel
  • pasta de tomate
  • putin ulei
  • sare dupa gust
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciorba de pui:

Se pun la fiert 4 litri de apa, cand aceasta a inceput sa fiarba se adauga zarzavatul tocat marunt, putin ulei si sare dupa gust.

Cand au fiert, se adauga carnea de pui taiata dupa preferinta.

Se adauga taiteii si se lasa sa fiarba. Apoi se pune pasta de tomate, se bate oul si se toarna in ciorba mestecand continu, se adauga patrunjelul tocat marunt si daca este nevoie se mai pune sare dupa gust.

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba de pui" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Negresa cu mere

de oanapl 8

ieri la 20:46

Biscuiți cu migdale - Crocanți și delicioși

pe 04.04 la 11:47

Drob de pui - Rețeta simplă și savuroasă pentru masa de Paște

pe 04.04 la 11:30

TOP
utilizatori

oanapl

3137 puncte

Rocsi

1480 puncte

MotanLaOale

1083 puncte

mirela0911

1000 puncte

mena29

300 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Ciorba de pui cu orez si zeama de varza