Ciorba de pui

de alina_paula in Ciorbe, 11 Sep 2012 | 6010 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 pui de tara
  • 2 cepe
  • 1 morcov
  • 2 cartofi
  • 1 ardei gras
  • 6-7 rosii
  • taietei
  • 2 oua
  • verdeata-leustean, patrunjel, marar (dupa preferinte)
Portii: -
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciorba de pui:

Se pune carnea  sa fiarba in apa cu sare, cand incepe sa fiarba se spumeaza, pana se indeparteaza toata spuma. Apoi se adauga legumele tocate. Cand legumele au devenit  moi se pun cartofii si dovlecelul taiat cubulete. Dupa ce cartofii au fiert se pun rosiile tocate marunt. Apoi se pun taiteii.

Oualele se bat cu o furculita intr-un caston. Peste ele se pune zeama cu polonicul si apoi se pune in oala. Se opreste focul.

Verdeata se toaca marunt si se pune in oala, apoi se pune capacul.

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba de pui" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Aperitiv italienesc cu salam și cașcaval la cuptor - Crocant și delicios

pe 25.07 la 09:57

Tartă cu cașcaval afumat și dovlecei - Aperitiv rapid și gustos

pe 25.07 la 09:33

Mic dejun italienesc - Simplu, rapid și gustos

pe 25.07 la 09:12

Înghețata de lămâi, cu lapte condensat

de RODIMUR 8

pe 24.07 la 21:15

Tartă cu brânză și caise - Varianta rapidă și delicioasă

pe 24.07 la 09:18

TOP
utilizatori

Rocsi

2184 puncte

RODIMUR

1124 puncte

RuxyRux

1000 puncte

mirela0911

1000 puncte

vasimur

217 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Ciorba de copanele si carne afumata