Ciorba de potroace

de RuxyRux in Ciorbe, 4 Ian 2011 | 7419 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • Avem nevoie de:
  • 1 pui mare gras( de curte daca e posibil)
  • Zarzavat de ciorba:
  • Morcovi,
  • cartofi
  • telina
  • patrunjel
  • ceapa
  • ardei gras
  • dovlecel
  • pastarnac
  • o canita suc de rosii
  • o canita orez
  • 1 l si jumatate de zeama de varza
  • 1 l bors
  • tarhon
  • smantana pentru servit
Portii: 20
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciorba de potroace:

Spalam curatam, taiem puiul si-l punem pe tot in oala cu apa la fiert. Cand da in clocot luam spuma si punem legumele tocate marunt. Lasam sa fiarba, adaugam si orezul si apoi cand carnea si zarzavatul sunt bine fierte punem sucul de rosii si zeama de varza. Saram dupa gust si in functie de cat de acra este ciorba mai punem borsul sau nu. La mine a fost nevoie, mie imi place fff acra si cum zeama de varza era potrivit de acra am mai adaugat si borsul. Punem si tarhonul si servim cu smantana...delicioasa!  

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba de potroace" nu uita sa-i faci un review.

COMENTARII (23)

kamy 1

05.01.2011, 19:38

5f si moare si bors???

RuxyRux 1

06.01.2011, 08:46

Pay ce sa fac daca pentru mine nu era destul de acra? LOL!!!!

babi5 1

17.12.2014, 07:15

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Plăcințele cu cartofi, la tigaie

de RODIMUR 8

pe 18.09 la 15:13

Sote de ciuperci pleurotus - Rețeta simplă și savuroasă

pe 18.09 la 11:14

TOP
utilizatori

Rocsi

1210 puncte

oanapl

1067 puncte

vasimur

213 puncte

RODIMUR

154 puncte

mihaelar63

117 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]