Ciorba de porc cu smantana si usturoi

de ala_oancea in Ciorbe, 15 Mai 2009 | 11180 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 200 gr muschi de porc
  • 1 ardei iute
  • 2 foi de dafin
  • 2 linguri otet
  • 1 gogosar rosu murat
  • 2 morcovi
  • 1 ceapa
  • 2 linguri de orez
  • 6 catei de usturoi
  • 200 gr smantana
  • 2 linguri faina
  • delikat, piper, boia
  • frunze de patrunjel
Portii: 6
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciorba de porc cu smantana si usturoi:

Carnea se taie fasii subtiri si se pune la fiert. Ceapa se toaca marunt si se caleste in putin ulei. Se adauga carnea fiarta, ardeiul iute tocat si trei litri de apa. Se adauga apoi morcovul dat pe razatoarea cu gauri mici, gogosarul murat tocat marunt, foile de dafin, otetul si orezul. Se condimenteaza si se lasa la pe foc. Cand orezul s-a fiert se adauga smantana amestecata cu faina. Se mai condimenteaza daca este nevoie si se mai lasa doua minute la fiert. Stingem focul si adaugam usturoiul dat prin presa si patrunjelul tocat.

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba de porc cu smantana si usturoi" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Borș de spanac dres cu smântână – Ușor, sănătos și delicios

pe 14.04 la 11:06

Chec cu lămâie și mac - Rețeta simplă pentru un desert pufos și aromat

pe 11.04 la 09:43

Prăjitură cu morcovi și nuci - Deliciu aromat și pufos

pe 10.04 la 18:06

TOP
utilizatori

mihaelar63

1104 puncte

gaby_duceag

1000 puncte

Rocsi

250 puncte

UrsanMihaela

107 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Ciorba de pui a la grec