Ciorba de porc

de jolygina in Ciorbe, 21 Aug 2012 | 4320 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 2 morcovi
  • 2 cepe
  • o felie de telina
  • carne de porc (eu am pus niste oase nu stiu exact cum se numeste partea aceea de la porc)
  • 500 ml zeama de varza acra
  • o lingura de bulion
  • sare
  • piper
  • leustean
  • 2 colacei de fidea
  • un ou
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciorba de porc:

Punem carnea la fiert in apa, iar dupa ce a inceput sa clocoteasca luam spuma in cazul in care se face.

Curatam legumele, le tocam cubulete si le punem la fiert peste carne. Adaugam sarea sau delicat si le lasam si pe ele sa fiarba. Dupa 30 de minute adaugam si zeama de varza si o mai lasam sa fiarba in continuare adaugand si lingura de bulion, fideaua, piperul. Dupa ce a fiert fideaua adaugam in ciorba si oul batut, iar la sfarsit adaugam leusteanul tocat marunt 

Pofta mare !

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba de porc" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prăjitură cu cacao, cremă de vanilie și căpșuni - Deliciu aromat și pufos

pe 06.06 la 13:47

Clătite bănățene - Gustul copilăriei

pe 06.06 la 12:34

Rulouri picante cu brânză și miere - Gustarea inedită și delicioasă

pe 06.06 la 10:12

Salată cu cartofi noi la cuptor - Rețeta gustoasă și plină de savoare

pe 05.06 la 08:10

Prăjitura cu pișcoturi și cremă cu Nutella - Rețeta rapidă și delicioasă

pe 04.06 la 10:16

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

2441 puncte

RODIMUR

1145 puncte

vasimur

238 puncte

Panacris

110 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Ciorba de varza cu oase de porc afumate