Ciorba de perisoare

de robert_b in Ciorbe, 2 Dec 2014 | 3969 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 2 cepe
  • 1 morcov
  • 2 ardei grasi
  • 1 radacina pastarnac
  • 1 radacina telina
  • 1 conserva rosii
  • 300 gr. carne tocata
  • 3 lg. orez fiert
  • ulei de floarea soarelui
  • sare,piper
  • cimbru,patrunjel
Portii: 12
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciorba de perisoare:

Spalati si curatati toate legumele.Ceapa si ardei ii pui intr-o cratita,dupa care pui telina,si pastarnacul tocate marunt.Separat pui o jumatate de ceapa tocata marunt,si rosiile din conserva,si lasi pe foc 3 minute.Apoi adaugi amestecul lichid peste legumele tocate.Le pui la fiert 30 de minute,de cand a inceput sa fiarba.

Separat,amesteci oul,orezul,carnea,sarea,si piperul,cel mai bine cu mana.Apoi formezi niste bilute,dupa cum doriti sa fie.In supa fiarta 30 de minute,adaugati bors,si sare dupa gust.Adaugati perisoarele,si le fierbeti 10-15 minute.

Toaca in timpul acesta o jumatate de ceapa,si patrunjel.Adaugati in ciorba ceapa tocata,patrunjelul si cimbrul.Amestecati si opriti focul.Se serveste calda!

 

TIPS-URI

1

Eu nu am adaugat toata conserva de rosii

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba de perisoare" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Mini quiche rapid cu șuncă și dovlecei - Simplu, ușor și gustos

pe 22.08 la 15:04

Pancakes cu ciocolată și afine - Desert irezistibil de gustos

pe 22.08 la 14:16

Cordon bleu de vinete - Varianta light și gustoasă

pe 22.08 la 09:15

Chec Pina Colada - Pufos, aromat si usor de facut

de RODIMUR 8

pe 21.08 la 23:04

Piept de pui cu sos de ardei copti si smantana - Aromat si gustos

de Caty 3

pe 21.08 la 22:18

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

MotanLaOale

1165 puncte

Caty

1126 puncte

oanapl

1000 puncte

mihaelar63

209 puncte

Sidy

200 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Ciorba ardeleneasca