Ciorba de dovlecel

de cristina1985 in Ciorbe, 9 Oct 2019 | 4111 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 dovlecel (230 g)
  • 1 ardei galben mic
  • 1 ceapa mica
  • apa
  • 1/4 lg-ta turmeric (sau vegeta)
  • 1 galbenus ou
  • 1 lg smantana
  • marar
  • sare
Portii: 2
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciorba de dovlecel:

Se toaca ardeiul in cubulete mici si se caleste in ulei, impreuna cu ceapa intreaga. Se adauga turmericul si sare. Se toarna apa, cat sa rezulte doua portii (puteti sa mai  adagati, in cazul in care scade). Se mareste flacara  pana fierbe, apoi se reduce. Din  acest moment se lasa 40 minute, la foc mic.

Dovlecelul taiat in cubulete (eu l-am lasat cu coaja) se pune in oala si se mai lasa 20 minute si se inchide focul. Se presara marar tocat si se lasa supa la racit 10-15 minute.

Se face un amestec din galbenus ou, cu smantana si putina supa, care vine turnat in oala, apoi se poate servi.

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba de dovlecel" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Plăcintă cu brânză - Cea mai rapidă și gustoasă rețetă

ieri la 10:53

Muschiulet de porc la cuptor, cu sos de smantana

de Caty 3

pe 29.10 la 20:42

Prajitura cu mere

de Caty 3

pe 29.10 la 13:55

Pastă de fasole cu avocado - Rețeta simplă de post

pe 29.10 la 13:15

Șnițel în crustă de pâine, cu salată - Rețeta simplă și savuroasă

pe 28.10 la 10:29

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1360 puncte

mihaelar63

203 puncte

Valclaudia

200 puncte

Sidy

103 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]