Ciorba de dovlecei si cartofi, dreasa cu labaneh

de aziz in Ciorbe, 22 Ian 2011 | 9536 vizualizari

 

Este delicioasa ,labaneh asta este asa un fel intre brinza si smantina dar acra ;un fel de lapte acru dar de consistenta brinzei de vaca prospata

 

INGREDIENTE

  • 2 dovlecei
  • 2-3 cartofi
  • un morcov
  • jumatate ardei gras rosu
  • jumatate ardei gras galben
  • telina
  • un buchetel doua conopida
  • putin brocoli
  • patrunjel verde
  • ceapa
  • rosii una doua
  • sare piper
  • supa instant
  • 3-4 linguri labaneh
  • o cutie de smantina
  • o mina de fidea
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciorba de dovlecei si cartofi, dreasa cu labaneh:

se taie toate legumele cubulete si se pun la fiert in apa rece.

cind incep sa fiarba se sareaza pipereaza se pune supa instant si se lasa la fiert pina legumele sint moi.

labaneh se desface intr-o cana de apa calda, se adauga smantana si se bate cu telul citeva minute si se adauga in ciorba imediat;

mestecam in oala adaugam fideaua si mai lasam citeva clocote .

adaugam patrunjelul si servim.

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba de dovlecei si cartofi, dreasa cu labaneh" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (13)

kamy 1

23.01.2011, 19:54

de unde???

aziz 1

24.01.2011, 08:37

kamy de la mine draga ,i-a fa-te incoace te astept cu ea in aeroport

aziz 1

24.01.2011, 08:37

ruxy

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Chec cu merișoare - Rețeta simplă și delicioasă

la 09:37

Prăjitura cu foi și cremă caramel - Deliciul aromat care te cucerește

pe 02.12 la 14:34

Chec cu afine și lapte condensat - Desertul aromat care te cucerește

pe 02.12 la 11:12

Kebab la tavă - Rețeta rapidă și delicioasă care a cucerit internetul

pe 01.12 la 10:57

Tochitură de porc cu mămăligă și brânză - Rețeta moldovenească plină de savoare

pe 30.11 la 06:56

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

511 puncte

abstract01

200 puncte

vasimur

133 puncte

Adele

128 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]